De Striep Brugge viert dit jaar zijn veertigste verjaardag en daar profiteer jij van mee! In de loop van het jaar bieden we veertig exclusieve promoties aan die enkel voor De Striep zijn samengesteld in samenwerking met diverse uitgeverijen. Op deze pagina stellen we al die aanbiedingen voor. Vaak gaat het om de laatste voorraad, in alle gevallen gaat het om heel voordelige prijzen. Het aanbod geldt zolang de voorraad strekt.
Al deze aanbiedingen zijn te koop in de winkel of te bestellen via
info@destriep.be.AANGEBODEN IN JUNI

Het Boek van Jack
Het Boek van Sam

Het Boek van Jack / Het Boek van Sam - compleet tweeluik

Fantasytweeluik uit 2004-2005 door Olivier Boiscommun, de tekenaar van Het Rijk en het bij Uitgeverij L verwachte Danthrakon (geschreven door Christophe Arleston), en Denis-Pierre Filippi, de scenarist van onder meer Mickey Mouse: De Verloren Oceaan, De Buitengewone Reis, De Kapers van Alcibiades, Dromen, Ethan Ringler...

VERJAARDAGSPRIJS: €7,95 (2 x HC)


Golden Cup
Golden Cup
Golden Cup
Golden Cup Golden Cup Golden Cup

Golden Cup - complete reeks
Het zesdelige Golden Cup, een futuristische reeks over een spannende racewedstrijd, hoort in het universum van Golden City thuis. Daniel Pecqueur schreef eveneens deze reeks. De tekeningen zijn van Alain Henriet die sindsdien nog meer furore maakte met het geweldige Berentand op scenario van Yann. Van Henriet en Yann start komende week de nieuwe reeks Black Squaw.

VERJAARDAGSPRIJS: €107,70 > €24,95 (6 x HC)Op Zoek naar de Tijdvogel

Op Zoek naar de Tijdvogel: De Hoorn van Ramor luxe
Luxe-uitgave uit 1995 van uitgeverij Pegasus op groot formaat, binnenwerk zwart-wit met 8 pagina's schetsen, 325 door Régis Loisel gesigneerde exemplaren met ingebonden kleurenprent.

VERJAARDAGSPRIJS: €19,95 (HC/luxe met prent)De Kinderen van Kapitein Grant
De Kinderen van Kapitein Grant De Kinderen van Kapitein Grant

De Kinderen van Kapitein Grant - complete trilogie
Complete dierenstripreeks naar het verhaal van Jules Verne. Ook Hergé putte inspiratie uit het oorspronkelijke verhaal voor De Schat van Scharlaken Rackham. Het reisverhaal neemt je mee naar exotische bestemmingen. Tekenaar Alexis Nesme verblufte daarna met het Mickey Mouse-verhaal Horrifikland op scenario van Lewis Trondheim.

VERJAARDAGSPRIJS: €53,85> €14,95 (3 x HC)


Rafale
Rafale Rafale

De Rafale - complete trilogie
Historische trilogie over de Franse koloniale tijd in Vietnam, meer bepaald het jaar 1948. De oorlog in Vietnam is nog niet losgebroken, maar het rommelt er al wel. Actie, spanning, spionage, geschiedenis door de scenaristen van Ambulance 13, Hindenburg, Het Oog van de Dobermanns, S.O.S. Lusitania, De Venetiaanse,...

VERJAARDAGSPRIJS: €59,85> €29,95 (3 x HC)

AANGEBODEN IN MEI

Berck

Berck-klassiekers in verzamelbox
In 2013 verschenen bij Bonte. Tien softcoveralbums van 32 pagina's in een verzamelbox met tien niet eerder in album verhalen door Berck, bekend van Sammy. Negen ervan zijn verhalen uit Zonneland, aangevuld met kortverhalen en gags uit het weekblad Kuifje en 't Kapoentje en als tiende album een voorheen onuitgegeven verhaal van De Donderpadjes.

VERJAARDAGSPRIJS:
€79,95 > €39,95
(10 x SC in box)

 

Berck

De Gesel Gods integraal
Deel 2 in de Graphic Novel Collection van Dark Dragon Books. Een integraal van 296 pagina's, hardcover, met de complete reeks De Gesel Gods (inclusief het niet door Talent vertaalde zesde deel). Dit geweldige sf-epos van Aleksa Gajic en Valérie Mangin speelt zich af in 4305 na Christus wanneer een ruimteoorlog tussen de Romeinen en de Hunnen plaatsvindt.

VERJAARDAGSPRIJS:
€35,00 > €9,95
(HC)De Erfenis van de Duivel 1
De Erfenis van de Duivel 2
De Erfenis van de Duivel 3
De Erfenis van de Duivel 4

De Erfenis van de Duivel - complete reeks
Tussen 2010 en 2016 verschenen bij Saga Uitgaven. Complete reeks van vier delen in softcover. De Erfenis van de Duivel kent een hoog Indiana Jones-gehalte, zonder de exotische locaties. Het is de eerste samenwerking tussen de ontzettend gelatenteerde tekenaar Paul Gastine en scenarist Jérôme Félix (Een Stap naar de Sterren, Hollywood Boulevard). Daarna maakten ze het westernone-shot Tot de Laatste dat snel uitverkocht raakte. In juni verschijnt de softcover van Tot de Laatste waarvan de oplage door de vele bestellingen werd verhoogd. De Erfenis van de Duivel tapt als mysterieuze, occulte thriller uit een compleet ander vaatje. De samenwerking stond toen al optimaal op punt.

VERJAARDAGSPRIJS: €35,96 > €14,95 (4 x SC)De Rode Ridder

De Rode Ridder luxetrilogie deel 222-223-224, MET DÉDICACE!
In 2012 verschenen bij Standaard Uitgeverij. Dee luxetrilogie in zwart-wit met door Claus Scholz gesigneerde ex libris bevat de door Martin Lodewijk geschreven verhalen De Duisterburcht, De Sluier van Wuustwezel en Het Behouden Zwaard, de delen 222, 223 en 224. EXTRA: in elk exemplaar tekende Claus een paginagrote potloodtekening (dédicace) die hij signeerde. Elke tekening is dus een andere.

VERJAARDAGSPRIJS: €79,95 > €45,00 (luxe met tekening)De Onschuldige Schuldigen 1
De Onschuldige Schuldigen 2
De Onschuldige Schuldigen 3

De Onschuldige Schuldigen - complete trilogie
In 2014 verschenen bij Saga Uitgaven. Complete trilogie in hardcover. Dit zijn de allerlaatste exemplaren. De uitgeverij heeft er nu zelf geen meer. Van tekenares Anlor zijn intussen ook nog Te Mooi om Waar te Zijn, Moeder Rusland en Kamp Poetin bij Saga Uitgaven verschenen. Scenarist Laurent Galandon kennen we van onder meer De Wilde Vlucht, Stille Woorden, Voor een Beetje Geluk, De Advocaat, Het Meisje van Paname. In De Onschuldige Schuldigen zijn vier Franse jochies op weg zijn naar een strafkolonie op het platteland. Daar moeten ze om uiteenlopende redenen — van winkeldiefstal over zedenfeiten naar een moordpoging — een straf uitzitten. Onderweg op de trein sluiten ze een verbond: bij elkaar blijven. Ze zullen al snel ondervinden dat het verblijf in de Marronniers allerminst een lachertje is.

VERJAARDAGSPRIJS: €59,85 > €29,95 (3 x HC)