De Striep Brugge viert dit jaar zijn veertigste verjaardag en daar profiteer jij van mee! In de loop van het jaar bieden we veertig exclusieve promoties aan die enkel voor De Striep zijn samengesteld in samenwerking met diverse uitgeverijen. Op deze pagina stellen we al die aanbiedingen voor. Vaak gaat het om de laatste voorraad, in alle gevallen gaat het om heel voordelige prijzen. Het aanbod geldt zolang de voorraad strekt.
Al deze aanbiedingen zijn te koop in de winkel of te bestellen via de webshop.AANGEBODEN IN AUGUSTUS

Golias
Golias
Golias Golias

Golias compleet
Een zeer toffe actiereeks met Griekse mythologie-elementen. Door Jérôme Lereculey (De 5 Rijken, Arthur, Wollodrïn) en Serge Le Tendre (Op Zoek naar de Tijdvogel, Chinaman). Uitgegeven door Le Lombard.

VERJAARDAGSPRIJS:
€34,00 > €14,95
(4 x SC)
Hier te koop in onze webshop


Gouden Eeuw
Gouden Eeuw
Gouden Eeuw

Gouden Eeuw compleet
Drie delen vol piraten, mantel- en degenscènes, mysterie, humor en Hollandse vloeken in de zeventiende eeuw. Uitgegeven door Silvester.

VERJAARDAGSPRIJS:
€53,85 > €14,95
(3 x HC)
Hier te koop in onze webshop


Lester Cockney
Lester Cockney

Lester Cockney integraal
De complete reeks Lester Cockney (zonder de spin-offalbums Irish Melody en Wyoming Doll), inclusief de korte verhalen en achtergrondossiers over deze stripreeks van Franz (Jugurtha, Lotusbloem) in twee kloeke delen. Uitgegeven door Saga Uitgaven.

VERJAARDAGSPRIJS:
€69,98 > €39,95
(2 x HC)
Hier te koop in onze webshop


Nicolas Eymerich
Nicolas Eymerich
Nicolas Eymerich Nicolas Eymerich

Nicolas Eymerich compleet
Nicolas Eymerich is een inquisiteur. Hij beleeft in twee tweeluiken avonturen vol gruwel en mysterie. Het eerste tweeluik speelt zich af in de veertiende eeuw, het tweede tweeluik zowaar in de tweeëntwintigste eeuw. Uitgegeven door Silvester.

VERJAARDAGSPRIJS:
€71,80 > €14,95
(4 x HC)
Hier te koop in onze webshop


De Nieuwe Tsaren
De Nieuwe Tsaren
De Nieuwe Tsaren De Nieuwe Tsaren

De Nieuwe Tsaren compleet
Een van de vroegere reeksen van Jean-Yves Delitte (De Grote Zeeslagen, Black Crow, Tanatos). Moderne spionagethriller. Uitgegeven door Glénat.

VERJAARDAGSPRIJS:
€67,80 > €29,95
(4 x HC)
Hier te koop in onze webshop


AANGEBODEN IN JULI

Arq

Arq eerste cyclus
Integrale editie op kleiner formaat van de eerste cyclus in zes delen van Andreas' onnavolgbare stripreeks Arq. Samen goed voor 288 pagina's!

VERJAARDAGSPRIJS:
€39,95 > €9,95
(SC)
Hier te koop in onze webshop

 
De Wilde Vlucht
De Wilde Vlucht

De Wilde Vlucht compleet
Saga Uitgaven gaf een van zijn eerste successen, het tweeluik De Wilde Vlucht, in 2014 opnieuw uit als een hardcoverintegraal. Datzelfde jaar kwam ook het tweede tweeluik als een hardcoverintegraal uit.

VERJAARDAGSPRIJS:
€59,98 > €29,95
(2 x HC)
Hier te koop in onze webshop


Golden Dogs
Golden Dogs
Golden Dogs Golden Dogs

Golden Dogs compleet

Griffo en Stephen Desberg verkennen graag het Victoriaanse tijdperk. Het wordt extra leuk als het zich in het misdaadmilieu afspeelt met markante personages. De vierdelige reeks kwam bij Glénat uit.

VERJAARDAGSPRIJS: €34,00 > €14,95 (4 x SC)
Hier te koop in onze webshop

Oorlog en Liefde
Oorlog en Liefde
Oorlog en Liefde Oorlog en Liefde
Oorlog en Liefde Oorlog en Liefde Oorlog en Liefde  

Oorlog en Liefde compleet

Casterman publiceerde tussen 2010 en 2015 de zevendelige stripreeks Oorlog en Liefde door Jean-Michel Beuriot en Philippe Richelle. Het auteursduo nam daarin ruim de tijd om in dikke albums een liefdesverhaal tegen de historische achtergrond van het opkomende nazisme in de jaren 1930 en tijdens de Tweede Wereldoorlog te vertellen.

VERJAARDAGSPRIJS: €118,65 > €49,95 (7 x HC)
Hier te koop in onze webshop

AANGEBODEN IN JUNI

Het Boek van Jack
Het Boek van Sam

Het Boek van Jack / Het Boek van Sam - compleet tweeluik

Fantasytweeluik uit 2004-2005 door Olivier Boiscommun, de tekenaar van Het Rijk en het bij Uitgeverij L verwachte Danthrakon (geschreven door Christophe Arleston), en Denis-Pierre Filippi, de scenarist van onder meer Mickey Mouse: De Verloren Oceaan, De Buitengewone Reis, De Kapers van Alcibiades, Dromen, Ethan Ringler...

VERJAARDAGSPRIJS: €7,95 (2 x HC)
Hier te koop in onze webshop


Golden Cup
Golden Cup
Golden Cup
Golden Cup Golden Cup Golden Cup

Golden Cup - complete reeks
Het zesdelige Golden Cup, een futuristische reeks over een spannende racewedstrijd, hoort in het universum van Golden City thuis. Daniel Pecqueur schreef eveneens deze reeks. De tekeningen zijn van Alain Henriet die sindsdien nog meer furore maakte met het geweldige Berentand op scenario van Yann. Van Henriet en Yann start komende week de nieuwe reeks Black Squaw.

VERJAARDAGSPRIJS: €107,70 > €24,95 (6 x HC)
Hier te koop in onze webshopOp Zoek naar de Tijdvogel

Op Zoek naar de Tijdvogel: De Hoorn van Ramor luxe
Luxe-uitgave uit 1995 van uitgeverij Pegasus op groot formaat, binnenwerk zwart-wit met 8 pagina's schetsen, 325 door Régis Loisel gesigneerde exemplaren met ingebonden kleurenprent.

VERJAARDAGSPRIJS: €19,95 (HC/luxe met prent)
Hier te koop in onze webshopDe Kinderen van Kapitein Grant
De Kinderen van Kapitein Grant De Kinderen van Kapitein Grant

De Kinderen van Kapitein Grant - complete trilogie
Complete dierenstripreeks naar het verhaal van Jules Verne. Ook Hergé putte inspiratie uit het oorspronkelijke verhaal voor De Schat van Scharlaken Rackham. Het reisverhaal neemt je mee naar exotische bestemmingen. Tekenaar Alexis Nesme verblufte daarna met het Mickey Mouse-verhaal Horrifikland op scenario van Lewis Trondheim.

VERJAARDAGSPRIJS: €53,85> €14,95 (3 x HC)
Hier te koop in onze webshop


Rafale
Rafale Rafale

De Rafale - complete trilogie
Historische trilogie over de Franse koloniale tijd in Vietnam, meer bepaald het jaar 1948. De oorlog in Vietnam is nog niet losgebroken, maar het rommelt er al wel. Actie, spanning, spionage, geschiedenis door de scenaristen van Ambulance 13, Hindenburg, Het Oog van de Dobermanns, S.O.S. Lusitania, De Venetiaanse,...

VERJAARDAGSPRIJS: €59,85> €29,95 (3 x HC)
Hier te koop in onze webshop

AANGEBODEN IN MEI

Berck

Berck-klassiekers in verzamelbox
In 2013 verschenen bij Bonte. Tien softcoveralbums van 32 pagina's in een verzamelbox met tien niet eerder in album verhalen door Berck, bekend van Sammy. Negen ervan zijn verhalen uit Zonneland, aangevuld met kortverhalen en gags uit het weekblad Kuifje en 't Kapoentje en als tiende album een voorheen onuitgegeven verhaal van De Donderpadjes.

VERJAARDAGSPRIJS:
€79,95 > €39,95
(10 x SC in box)
Hier te koop in onze webshop

 

Berck

De Gesel Gods integraal
Deel 2 in de Graphic Novel Collection van Dark Dragon Books. Een integraal van 296 pagina's, hardcover, met de complete reeks De Gesel Gods (inclusief het niet door Talent vertaalde zesde deel). Dit geweldige sf-epos van Aleksa Gajic en Valérie Mangin speelt zich af in 4305 na Christus wanneer een ruimteoorlog tussen de Romeinen en de Hunnen plaatsvindt.

VERJAARDAGSPRIJS:
€35,00 > €9,95
(HC)
Hier te koop in onze webshopDe Erfenis van de Duivel 1
De Erfenis van de Duivel 2
De Erfenis van de Duivel 3
De Erfenis van de Duivel 4

De Erfenis van de Duivel - complete reeks
Tussen 2010 en 2016 verschenen bij Saga Uitgaven. Complete reeks van vier delen in softcover. De Erfenis van de Duivel kent een hoog Indiana Jones-gehalte, zonder de exotische locaties. Het is de eerste samenwerking tussen de ontzettend gelatenteerde tekenaar Paul Gastine en scenarist Jérôme Félix (Een Stap naar de Sterren, Hollywood Boulevard). Daarna maakten ze het westernone-shot Tot de Laatste dat snel uitverkocht raakte. In juni verschijnt de softcover van Tot de Laatste waarvan de oplage door de vele bestellingen werd verhoogd. De Erfenis van de Duivel tapt als mysterieuze, occulte thriller uit een compleet ander vaatje. De samenwerking stond toen al optimaal op punt.

VERJAARDAGSPRIJS: €35,96 > €14,95 (4 x SC)
Hier te koop in onze webshopDe Rode Ridder

De Rode Ridder luxetrilogie deel 222-223-224, MET DÉDICACE!
In 2012 verschenen bij Standaard Uitgeverij. Dee luxetrilogie in zwart-wit met door Claus Scholz gesigneerde ex libris bevat de door Martin Lodewijk geschreven verhalen De Duisterburcht, De Sluier van Wuustwezel en Het Behouden Zwaard, de delen 222, 223 en 224. EXTRA: in elk exemplaar tekende Claus een paginagrote potloodtekening (dédicace) die hij signeerde. Elke tekening is dus een andere.

VERJAARDAGSPRIJS: €79,95 > €45,00 (luxe met tekening)
Hier te koop in onze webshopDe Onschuldige Schuldigen 1
De Onschuldige Schuldigen 2
De Onschuldige Schuldigen 3

De Onschuldige Schuldigen - complete trilogie
In 2014 verschenen bij Saga Uitgaven. Complete trilogie in hardcover. Dit zijn de allerlaatste exemplaren. De uitgeverij heeft er nu zelf geen meer. Van tekenares Anlor zijn intussen ook nog Te Mooi om Waar te Zijn, Moeder Rusland en Kamp Poetin bij Saga Uitgaven verschenen. Scenarist Laurent Galandon kennen we van onder meer De Wilde Vlucht, Stille Woorden, Voor een Beetje Geluk, De Advocaat, Het Meisje van Paname. In De Onschuldige Schuldigen zijn vier Franse jochies op weg zijn naar een strafkolonie op het platteland. Daar moeten ze om uiteenlopende redenen — van winkeldiefstal over zedenfeiten naar een moordpoging — een straf uitzitten. Onderweg op de trein sluiten ze een verbond: bij elkaar blijven. Ze zullen al snel ondervinden dat het verblijf in de Marronniers allerminst een lachertje is.

VERJAARDAGSPRIJS: €59,85 > €29,95 (3 x HC)
Hier te koop in onze webshop